Zwilling blok s noži Four Star - 8 dílů

Kód: 35140-000
Akce
Neohodnoceno
Značka: Zwilling
11 890 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
3.5.2024

Sada nožů Zwilling Four Star v moderním, kvalitním bukovém bloku. Sada obsahuje nejprodávanější nože řady Four Star - 5ks, ocílku, kuchyňské nůžky a bukový blok pro uskladnění nožů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Řada nožů Four Star

V roce 1976 přišla společnost Zwilling J. A. Henckels s novou řadou nožů Four Star. Nože si oblíbili jak domácí kuchaři tak i profesionálové a velmi rychle se stali populární. Díky kované čepeli z tvrdé nerezové oceli tvrzené mrazem společně s pohodlnou syntetickou rukojetí se nože Four Star stali doslova revolucí v nožířském světě. Čepel nožů Four Star je odolná, pružná a dobře vyvážená, kovaná z jednoho kusu oceli.

Sada obsahuje:

  • Kuchařský nůž 20 cm
  • Nůž na pečivo 20 cm
  • Plátkovací nůž 16 cm
  • Univerzální vroubkovaný nůž 13 cm
  • Špikovací nůž 10 cm
  • Ocílka
  • Univerzální kuchyňské nůžky
  • Bambusový blok na uložení nožů

Doprava ZDARMA

K tomuto produktu máte dopravu zdarma.

Výhodné balení

Nože nakoupené v sadě jsou zvýhodněné oproti nožům kupovaným samostatně.

Perfektní dárek

Nože jsou vhodné jako užitečný dárek, který dělá radost jakékoliv domácnosti několik let.

Nůž na pečivo

Nůž s vroubkovaným ostřím pro bezproblémové krájení pečiva, délka čepele 20 cm.

Kuchařský nůž 20 cm

Standardní nůž s čepelí o délce 20 cm.

Plátkovací (kuchařský) nůž 16 cm

Standardní nůž s nižší čepelí o délce 16 cm.

Univerzální nůž 13 cm

Nůž s vroubkovaným ostřím pro každodenní používání, délka čepele 13 cm.

Špikovací nůž

Malý nůž ideální pro špikování s čepelí o délce 10 cm.

Ocílka

Ocílka k jemnému broušení ostré hrany čepele.

Kuchyňské nůžky

Univerzální kuchyňské nůžky.

Bambusový blok

Odolný bambusový blok pro uskladnění nožů, ocílky a nůžek.

Mějte prosím na paměti, uchovávejte nože mimo dosah dětí a na bezpečném místě, aby nedošlo ke zranění. 

Při skladování nožů by se čepele jednotlivých nožů neměli dotýkat a nože by vždy měli být čisté a osušené.
Každá surovina má specifickou strukturu a tak je vždy vhodné použít správný nůž a příslušnou krájecí techniku na danou surovinu. 

K broušení nožů doporučujeme vyhledat odborníka nebo použít brousky, ocílky a brusné kameny určené k broušení nožů - nejlépe od stejného výrobce. Při broušení dbejte na nepoškození čepele.